Δεν βάζουν μυαλό: «Φίλαθλοι» έδειραν προπονητή και παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Χαλκιδική

Δεν βάζουν μυαλό: «Φίλαθλοι» έδειραν προπονητή και παίκτες σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Χαλκιδική

Οι φάσεις που προκάλεσαν τα επεισόδια - Δείτε βίντεο

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το Κασσάνδρα-Γαλάτιστα, ματς για τα Play Out της Α1 κατηγορίας Χαλκιδικής, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων ξυλοκόπησαν τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ και ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με τραύματα από το γήπεδο.

Όπως γράφει το gazzetta.gr οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Λαδόπουλος στο 48′. Ενα γκολ το οποίο ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, καθώς θεώρησαν ότι ο παίκτης της Γαλάτιστας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από θέση οφσάιντ.

Τα αίματα άναψαν όταν στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, η Κασσάνδρα ζήτησε πέναλτι και ο διαιτητής Μπισούκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό για «θέατρο».

Στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι υπήρξε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, ενώ είχαμε και είσοδο οπαδών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο αιμόφυρτος και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σα να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Κώστας Σουάνης δήλωσε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».