Παρί Σεν Ζερμέν: Με πρόωρο τέλος της καριέρας του κινδυνεύει ο Σέρχιο Ράμος

Παρί Σεν Ζερμέν: Με πρόωρο τέλος της καριέρας του κινδυνεύει ο Σέρχιο Ράμος

Ο 35χρονος Ισπανός σταρ υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα

Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να αναγκαστεί να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα νωρίτερα από ό,τι θα ήθελε, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός, που έφτασε στο Παρίσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, εκ των οποίων μόνο στα δύο έπαιξε και στα 90 λεπτά. Ο Σέρχιο Ράμος υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα του, παλιότερα είχε τον ίδιο στην αριστερή και ο γιατρός της Εθνικής Γαλλίας, Ζαν Μαρσέλ Φερέρ, εξήγησε την κατάσταση του:

«Είναι ένας πολύ περίπλοκος τύπος τραυματισμού, γιατί είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πραγματικά την εξέλιξή του. Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τη γήρανση του μυός και τις συμμετοχές που έχει κατά τη διάρκεια των 19 σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά, θεωρώντας αδύνατο πάντως να αγωνιστεί στο πρώτο ματς στους «16» του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Φεβρουαρίου, παραμένοντας σε αναμονή για την ρεβάνς της 9ης Μαρτίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2023.