Η συγγνώμη του Γιώργου Τζαβέλλα: «Όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου»

Η συγγνώμη του Γιώργου Τζαβέλλα: «Όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου»

Μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του στο ματς Άρης-ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δέχθηκε σφοδρή κριτική για το γεγονός ότι στο ματς Άρης-ΑΕΚ ανταπέδωσε τις ύβρεις στην εξέδρα την ώρα που ο Σέρχιο Αραούχο αφιέρωνε το γκολ στον αδικοχαμένο Άλκη.

Για αυτό τον λόγο ο Έλληνας στόπερ ζήτησε συγγνώμη.

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε λοιπόν στο instagram αναφέρει ότι δεν έχει καμία δικαιολογία και ανεξάρτητα από τις προσβολές για τον ίδιο και την οικογένειά του, θα έπρεπε να έχει συγκρατήσει τον εαυτό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Τζαβέλλα:

«Η αντίδραση μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιονδήποτε.

Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγξω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι την σκληρή κριτική.

Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας.

Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη»

Παρακαλούμε περιμένετε ...