Διπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό με Κεϊτά και Νταμπό

Διπλή ενίσχυση για τον Ολυμπιακό με Κεϊτά και Νταμπό

Τους ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι

Την ύστατη μέρα των μεταγραφών του χειμώνα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε απόψε την ενίσχυσή του με τους δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ντιμπί Κεϊτά και Αμπντουλαγέ Νταμπό. Ο Νταμπό βρίσκεται από το Σάββατο (29/1) στην Αθήνα και σήμερα (31/1) πέρασε επιτυχώς τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» τετραετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Κεϊτά

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι πλέον ο Ντιμπί Κεϊτά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2003 στο Τολέδο της Ισπανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο. Μετά από ένα χρόνο παραμονής του εκεί μετακόμισε στη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός μέσος με καταγωγή από το Μάλι έφτασε μέχρι την Κ19 της «Βασίλισσας» και πλέον θα φοράει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Νταμπό

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2026 είναι ο Αμπντουλαγέ Νταμπό.

Ο Γάλλος μέσος είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 2001 στη Ναντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ναντ, παίζοντας σε Κ17, Κ19 και Β’ ομάδα του συλλόγου ενώ πριν ακόμα κλείσει τα 17 του έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού συλλόγου που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το πρώτο μισό του 2021 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κ23 της Γιουβέντους για να επιστρέψει στη συνέχεια στη Ναντ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις Κ16, Κ17 και Κ18 εθνικές ομάδες της Γαλλίας ενώ έχει καταγωγή από τη Γουινέα».