Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλεται και ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλεται και ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Ήδη είχε αποφασιστεί η αναβολή των αγώνων ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη χώρα και αυτό αποδεικνύεται και από την απόφαση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για ακύρωση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας την Τετάρτη 26β Ιανουαρίου στην Περιφέρεια Αττικής και σε άλλες τρεις.

Απόφαση που σημαίνει αυτομάτως και την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Αγρινιώτες να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022», την οποία μπορείτε παρακάτω να δείτε δημοσιευμένη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αναφέρονται τα εξής: Την Τετάρτη (26/1) δεν θα υπάρξει καμία αθλητική δραστηριότητα στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, όπως και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο δεύτερος προημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στους Πειραιώτες και στους Αγρινιώτες, επομένως, δεν θα διεξαχθεί, ενώ είχαν ήδη ανακοινωθεί και οι αναβολές στα Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά το Λαμία – Άρης, πάντως, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία απαγόρευση και όλα δείχνουν ότι θα γίνει κανονικά.