«Σάρωσε» ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

«Σάρωσε» ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

Μαρτίνς, Μασούρας και Ελ Αραμπί κατέκτησαν τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στην κατηγορία τους

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην «40η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», στην οποία ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ), βράβευσε τους καλύτερους της σεζόν 2020/21.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα τρία από τέσσερα βραβεία, στα οποία ήταν υποψήφιος, ενώ και στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Super League, είχε την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

Ο Γιώργος Μασούρας αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον συμπαίκτη του, Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ.

Ο Ελ Αραμπί αναδείχθηκε καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής στη Super League, επικρατώντας του Μπρούνο Γκάμα του Άρη και του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

Προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, αφήνοντας πίσω του τον Αργύρη Γιαννίκη για την περσινή του σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Μίλαν Ράσταβατς για εκείνη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μόνο βραβείο που έχασαν οι «ερυθρόλευκοι», ήταν αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα, το οποίο κατέκτησε ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού, αφήνοντας πίσω του τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα και Τσιφτσή Αντώνη του Αστέρα Τρίπολης.

Την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς απαρτίζουν οι: Διούδης, Κώτσιρας, Σεμέδο, Ίνγκασον, Φεράρι, Μασούρας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λιβάι, Ελ Αραμπί, Δουβίκας.