Γεμίζει το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Αναμένεται να έχει 40.000 οπαδούς

Γεμίζει το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Αναμένεται να έχει 40.000 οπαδούς

Ολοταχώς για sold out πηγαίνουν οι κιτρινόμαυροι

Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ήδη πάνω από 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Η ζήτηση είναι μεγάλη και αναμένεται πολύ κόσμος.

Στο ΟΑΚΑ το ανώτατο όριο εισιτηρίων είναι 40.000 λόγω των περιορισμών που υπάρχουν εξαιτίας του κορονοϊού. Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια και μαζί με τα διαρκείας, ήδη έχει κλείσει θέση περισσότερος από 30.000 κόσμος.

Ενόψει της μαζικής παρουσίας των φίλων της στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση της ΑΕΚ τους καλεί να προστατέψουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Επιστρέφουμε δυναμικά και μαζικά -κοντά στην ομάδα μας- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ενισχύουμε την ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ!

Προμηθευόμαστε το εισιτήριό μας ηλεκτρονικά από εδώ:

Και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ» αύριο Σάββατο από τις 10.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή, ημέρα του ντέρμπι, έως τις 16.30

Προσερχόμαστε έγκαιρα στο ΟΑΚΑ για να αποφύγουμε τον συνωστισμό, λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, φοράμε τη μάσκα μας και φέρουμε μαζί μας το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες μαζί με αποδεικτικό ταυτότητας

Προστατεύουμε την ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του ματς. Δεν κάνουμε χρήση κροτίδων, βεγγαλικών, πυρσών και συσκευών λέιζερ. Ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μόνο με τη φωνή μας και δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα, όπως MONO εμείς γνωρίζουμε!

Δεν ασχολούμαστε με κανέναν παρά μόνο με την ομάδα μας, δεν απαντάμε στην οποιαδήποτε πρόκληση, δεν επιτρέπουμε την παραμικρή προβοκάτσια, δεν δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα. Αποφεύγουμε τον παραμικρό κίνδυνο τιμωρίας και μένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Επιδεικνύουμε την ίδια άψογη συμπεριφορά, όπως σε όλα τα τελευταία ματς και παραμένουμε κοντά στην ομάδα μας σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν! Eίμαστε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ και πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος κοντά!