Για άλλους δύο βιασμούς κατηγορείται ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι Μπέντζαμιν Μεντί

Για άλλους δύο βιασμούς κατηγορείται ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι Μπέντζαμιν Μεντί

Ο 27χρονος Γάλλος διεθνής βαρύνεται με συνολικά έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση

Κατηγορίες για άλλους δύο βιασμούς απαγγέλθηκαν σήμερα στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, ο οποίος κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο μετά από άλλες πέντε καταγγελίες σε βάρος του.

Ο 27χρονος Γάλλος διεθνής άσος κατηγορείται συνολικά για έξι βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση. Η Εισαγγελία του Στέμματος ανακοίνωσε, τι οι κατηγορίες αφορούν στις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω, που ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον Μεντί στην έπαυλή του αξίας 5 εκατ. λιρών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι ποινικά κολάσιμες πράξεις διαπράχθηκαν από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 40χρονο Άγγλο συγκατηγορούμενο του Μεντί, Λουίς Σαχά Ματούρ. Οι δύο κατηγορούμενοι κλήθηκαν να εμφανιστούν αύριο στο Πρωτοδικείο του Στόκπορτ. Η δίκη τους είχε προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο του 2022, ωστόσο μετά τις νέες κατηγορίες ενδέχεται να καθυστερήσεις.

Ο Μεντί μετεγγράφηκε στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 52 εκατ. λιρών το 2017. Η Σίτι έχει αναστείλει το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού από τον περασμένο Αύγουστο, μετά τις εις βάρος του κατηγορίες.