Europa Conference League: «Κηδεία» στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη

Europa Conference League: «Κηδεία» στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη

Η δανέζικη ομάδα έκανε ανατροπή στο σκορ, νίκησε 2-1 και τον έριξε στην τρίτη θέση του ομίλου

Διπλό κακό έγινε για τον ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 2-1 από την Κοπεγχάγη και έπεσε στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου.

Απομακρύνεται το όνειρο της απευθείας πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, καθώς η Κοπεγχάγη επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων καθώς στο 7’ προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ζίφκοβιτς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι Δανοί ισοφάρισαν στο 34’ με τον Άνκερσεν, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου το οριζόντιο δοκάρι στέρησε το γκολ από τον ΠΑΟΚ σε φάουλ του Μπίσεσβαρ, και στο 50’ ο Μπιέλ βρήκε δίχτυα για το 1-2 στην ανατροπή της Κοπεγχάγης που βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση ισόβαθμους τον ΠΑΟΚ με την Σλόβαν με 7, περιγράφει η ΕΡΤ. Στις καθυστερήσεις του ματς αποβλήθηκε ο Μιχαηλίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο (62′ Τέιλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86′ Κούτσιας), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, τον Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (71′ Άκπομ).

Κοπεγχάγη: Τζόνσον, Μπόιλεσεν, Άνκερσεν (74′ Γκάμπριελσεν), Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Ντάικς, Στάγκε, Λεράγκερ, Μπίελ (86′ Μπάλντουρσον), Βιντ (86′ Χόιλουντ), Μπέβινγκ (62′ Γιόχανσον).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγωνιστικές)

  1. Κοπεγχάγη 9
  2. Σλόβαν Μπρατισλάβας 7
  3. ΠΑΟΚ 7
  4. Λίνκολν 0