Το αντίο του Χολέμπας στον Ολυμπιακό: «Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας»

Το αντίο του Χολέμπας στον Ολυμπιακό: «Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας»

Ξεχώρισε τους ερυθρόλευκους από όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και το αντίο του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό ήρθε λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Ο 37χρονος αριστερός μπακ πρόσφατα υπέγραψε σε ομάδα της Hessenliga (5η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος) και συγκεκριμένα στην Μπάγερν Άλτσεναου.

Ο πρώην διεθνής άσος με ανάρτησή του στο Instagram δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, γράφοντας τα ακόλουθα: «Πολύ-πολύ αργοπορημένα, αλλά ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους για τη μεγάλη στήριξη στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Αρχίζοντας μια νέα πρόκληση, να παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση και ως δεύτερη επιλογή να πάρω το προπονητικό δίπλωμά μου».

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε και στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας του, στην οποία αναφέρθηκε ξανά στον Ολυμπιακό, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο: «Ο Ολυμπιακός μου προσέφερε συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν, όμως δεν μου άρεσαν οι όροι».

Σε άλλη ερώτηση για τον προορισμό που ξεχώρισε στη διάρκεια της καριέρας του απάντησε: «Ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».