Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν θα γίνει υποχρεωτικό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν θα γίνει υποχρεωτικό

Πώς σχολίασε την είδηση ο Άδωνις Γεωργιάδης

Επιφυλάξεις για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού φαίνεται πως διατηρεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο.

«Κανείς δεν μου είπε κάτι. Κανείς δεν έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό», είπε σε δημοσιογράφους σύμφωνα με το Reuters, όταν ερωτήθηκε αν θα εμβολιαστεί για να αγωνιστεί σε τουρνουά στις ΗΠΑ.

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά ως τώρα δεν είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστώ για να διαγωνιστώ, οπότε δεν το έχω κάνει, όχι», προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο έλληνας τενίστας συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και καλούσε τον κόσμο να είναι υπεύθυνος.

Σε αντίθεση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ πιστεύουν ότι οι αθλητές πρέπει να παίξουν ρόλο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ο πρώτος έλαβε το εμβόλιο της Pfizer τον Μάιο, ενώ ο Ναδάλ δήλωσε: «Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη είναι να εμβολιαστούμε. Η ευθύνη μας ως ανθρώπινα όντα είναι να το δεχτούμε».

Με μια αρκετά λακωνική ανάρτηση σχολίασε τη στάση του έλληνα τενίστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κρίμα!», έγραψε στο Twitter.