Το στατιστικό του Ναδάλ στο Roland Garros που δείχνει… Τσιτσιπά πρωταθλητή

Το στατιστικό του Ναδάλ στο Roland Garros που δείχνει… Τσιτσιπά πρωταθλητή

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την μεγάλη μάχη του έλληνα τενίστα

Δεν ξέρουμε πόσοι είστε προληπτικοί, αλλά αν είστε μάλλον θα… λατρέψετε το παρακάτω περίεργο στατιστικό, το οποίο δείχνει… Τσιτσιπά πρωταθλητή στο Roland Garros.

Ο Ναδάλ μάλιστα είναι αυτός που… ευθύνεται γι’ αυτό το στατιστικό, καθώς στα τρία Roland Garros που έχει αποκλειστεί, έχει δημιουργήσει μία περίεργη προϊστορία.

Ο Ισπανός τενίστας έχει αποκλειστεί τρεις φορές από το Παρίσι και κατά διαβολική σύμπτωση αυτό συμβαίνει κάθε 6 χρόνια. Έγινε το 2009 από τον Σόντερλινγκ στον 4ο γύρο, το 2015 από τον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά και τώρα το 2021 ξανά από τον Σέρβο στα ημιτελικά.

Το κοινό στους πρώτους δύο αποκλεισμούς είναι πως ο τενίστας ο οποίος τους απέκλεισε, έφτασε στον τελικό όπου… ηττήθηκε. Το 2009 ο Σόντερλινγκ έχασε στον τελικό από τον Φέντερερ με 3-0 σετ, ενώ το 2015 ο Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον Βαβρίνκα με 3-1 σετ.

Μένει να δούμε, σε λίγες ώρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, αν θα συνεχιστεί αυτό το περίεργο στατιστικό και ο Τσιτσιπάς κερδίσει τον Σέρβο αντίπαλό του.

Πηγή: gazzetta.gr