Super League: Τελευταία ζαριά στην Τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο Φάληρο

Super League: Τελευταία ζαριά στην Τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο Φάληρο

Ξεκινάει το δεύτερο μισό στα playoffs

Το δεύτερο μισό στα playoffs της Super League ξεκινάει, με τον Παναθηναϊκό αυτή την ώρα να ψάχνει διπλό στην Θεσσαλονίκη, που θα δώσει παράταση στα ευρωπαϊκά όνειρά του. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ με νωπές ακόμα τις μνήμες από το 5-1, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (1-1), παρότι είχαν το προβάδισμα μέχρι το 92’. Έτσι συμπλήρωσαν τριάδα αγώνων δίχως τρίποντο (0-1-2), μένοντας στο -5 από την 4αδα. Βέβαια, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι έδειξαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο διάστημα αυτό. Σε εντελώς αντίθετη κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, γι’ αυτό προσφέρεται σε τιμές απόλυτου φαβορί, με τον άσο στο 1.52 και το διπλό στο 7.00.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία από την στιγμή που έσφιξε την άμυνά του, άρχισε να γίνεται αποτελεσματικό (3-1-0, 3/4 μηδέν παθητικό). Πέραν τούτου, η Τούμπα παραμένει απόρθητη φέτος (12-5-0), με τις «καταθέσεις» στα αντίπαλα δίχτυα να είναι μεγάλες (45 γκολ, 2,6 μ.ό. ανά ματς). Το τελευταίο δίνει προοπτική στο combo bet 1 & over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.75, αφού και ο Παναθηναϊκός αμυντικά δεν πείθει.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», το κίνητρο είναι μονόπλευρο και ίσως αυτό να παίξει τον δικό του ρόλο στην εξίσωση της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, έχοντας εξασφαλίσει από πολύ νωρίς τον 46ο τίτλο της ιστορίας του. Ο «δικέφαλος» παρουσίασε σημάδια στροφής στα τελευταία ματς (2-1-0), απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας (+5) και αναμένεται να εμφανιστεί πιο προσεκτικός μετά το πάθημα του α’ γύρου.

Και εδώ το σετ αποδόσεων έχει ξεκάθαρο φαβορί τον άσο στο 1.56, με το διπλό στο 6.20. Παρά τα όσα έγιναν στα τρία φετινά μεταξύ τους, οι αποδόσεις στα πολλά γκολ κυμαίνονται σε τιμές αουτσάιντερ, με το over 2,5 γκολ στο 1.98 και το goal/goal στο 2.05. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω, G/G & Over 2,5 γκολ, προσφέρεται στην σούπερ ενισχυμένη απόδοση του 2.50.

Τέλος, ο Άρης αναζητά στην Τρίπολη διπλό αντίδρασης κόντρα στον Αστέρα. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου κάνει… νερά εσχάτως και το παιχνίδι με τον τους Αρκάδες είναι θεωρητικά το πιο βατό μέχρι το τέλος των playoffs. Σε απόδοση 1.82 βρίσκουμε το διπλό, στο 4.20 το να σκοράρει ο Δημήτρης Μάνος, που είναι ο πιο αξιόπιστος παίκτης των «κίτρινων» μέσα στον Απρίλιο.

Πηγή: gazzetta.gr