Τσέφεριν: Κίνδυνος αποκλεισμού για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

Τσέφεριν: Κίνδυνος αποκλεισμού για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους

«Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους όσο εμμένουν στο θέμα της ESL δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία και πιθανότατα ν' αποκλειστούν από το επόμενο Champions League.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τα βάζει με τους Πέρεθ, Λαπόρτα και Ανιέλι για όσα έκαναν κρυφά, ιδρύοντας την ESL και προκαλώντας σεισμό στο ποδόσφαιρο για... δυο ημέρες, όσο κράτησε το εγχείρημά τους προτού καταρρεύσει από τη δύναμη του κόσμου.

«Οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται. Είναι οι ομάδες που απειλούνται περισσότερο με αποκλεισμό από το επόμενο Champions League» είπε ο Τσέφεριν, που τοποθετήθηκε αναφορικά και με τις «φωνές» που ακούγονται για το νέο Champions League που περιλαμβάνει περισσότερα ματς...

«Οι παίκτες και οι προπονητές ζητούν λιγότερα παιχνίδια. Μπορεί να γίνει αυτό, όμως θα μειωθούν και οι απολαβές τους, για να γίνει απόλυτη προσαρμογή στα δεδομένα... Δεν γίνεται να παίζεις λιγότερο και κάθε φορά να παίρνεις περισσότερα χρήματα...».

Πηγή: gazzetta.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...