Κορονοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό- Προς αναβολή με Περιστέρι

Κορονοϊός: Τέσσερα νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό- Προς αναβολή με Περιστέρι

Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Κυπέλλου

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς, σύμφωνα με το gazzetta.gr, άλλοι τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» βρέθηκαν θετικοί στην covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι την επομένη της επικράτησης επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού κάτι που οδήγησε την αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ σε αναβολή. Ανάμεσα στα θετικά κρούσματα είναι ένας αθλητής που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι και δύο παίκτες που είχαν χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που σημαίνει ότι ο προημιτελικός της Τετάρτης (10/2) απέναντι στο Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να αναβληθεί. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και τις άλλες αναμετρήσεις του Κυπέλλου, αφού η επιτροπή μελών του Κυπέλλου θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει την τύχη των άλλων τριών αγώνων.

Αυτή τη στιγμή, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η λύση της διεξαγωγής των άλλων αγώνων, αλλά να μη διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός.  Εξάλλου, ο Προμηθέας βρίσκεται ήδη στη Ρόδο για το αυριανό (9/2) με τον Κολοσσό, κάτι που αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα προς τη διεξαγωγή των τριών προημιτελικών.