Superleague: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Superleague: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ο Μπρούμα

Ούτε ο Ατρόμητος κατάφερε να σταματήσει την προέλαση του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του αντιπάλου τους στο Περιστέρι και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Superleague.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Μπρούμα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι στο Περιστέρι αναζητώντας ένα γρήγορο τέρμα και έφτασε κοντά σε αυτό στο 7'. Μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά με τον Μανδά με σπουδαία σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Από την φάση αυτή κι έπειτα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους... Ο Ολυμπιακός, συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να απειλήσει με δύο σουτ από μακριά που έφυγαν άουτ. Πρώτα στο 23' με τον Μπρούμα και στη συνέχεια με τον Καμαρά στο 32'.

Ο Ατρόμητος, απείλησε στο 34' με κεφαλιά του Γούτα που έφυγε άουτ, ενώ διαμαρτυρήθηκε σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα για ένα σκληρό φάουλ του Μπουχαλάκη που ζήτησε απευθείας κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια για ένα χέρι του Σεμέδο μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε πέναλτι.

Κι ενώ το ημίχρονο έληγε, ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ. Μετά από μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Στρούγγης με τον Μανδά δεν συνεννοήθηκαν σωστά με αποτέλεσμα ο Μπρούμα στο 45+1' να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ του επιθετικού του Ολυμπιακού στον Στρούγγη, ο οποίος βάζει τα χέρια του στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και θεωρήθηκε πως ο αμυντικός των γηπεδούχων έπεσε μόνος του.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72' Νταβιώτης), Σάλομον (61' Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (61' Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (61' Μανούσος), Μάτιτς (78' Αγκάγιεφ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (64' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (90' Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (64' Φορτούνης), Μπρούμα (79' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90' Πέπε)

πηγή: gazzetta.gr