Ολυμπιακός: Με Ραφίνια η αποστολή για τη Σίτι- Εκτός με κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Με Ραφίνια η αποστολή για τη Σίτι- Εκτός με κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς

«Έχουμε απουσίες, όμως έχουμε λύσεις» τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς

Λίγο μετά την αποψινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 23 παικτών , στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Βινάγκρε και Ραφίνια.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας και Σουντανί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο τι έλειψε από την ομάδα του στα προηγούμενα ματς: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες με την Πόρτο. Εάν ήμασταν θα είχαμε βάλει γκολ και θα είχαμε πάρει βαθμούς. Επίσης με τη Σίτι, που είναι μία κορυφαία ομάδα νομίζουμε πως κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και είχαμε κάτι να διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα ελπίδες και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Από αύριο ξαναρχίζουμε την προσπάθεια της πρόκρισης. Να στερήσουμε την κατοχή από τη Σίτι. Έχουμε πράγματα υπέρ μας όπως ότι παίζουμε στο Καραϊσκάκη».

Αναφορικά με τα δεδομένα της πρόκρισης, ο Μαρτίνς τόνισε: «Για να προκριθούμε θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες. Δύο νίκες στα επόμενα ματς. Στα ματς που απομένουν. Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για προβλήματα. Είτε προβλήματα με Εθνικές είτε άλλα γενικότερα. Κάθε φορά που θα έχουμε ένα πρόβλημα θα το λύνουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και θέλουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Ο Ολυμπιακός παίρνει δύναμη στο Καραϊσκάκη. Έχουμε απουσίες, όμως έχουμε λύσεις και καλούς παίκτες και θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο β' μέρος με τη Σίτι. Δεν νομίζω πολλές ομάδες να το έχουν κάνει αυτό. Θέλουμε να παίξουμε με ψυχή, με κουράγιο και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Η Σίτι είναι πάντα υποψήφια για τον τίτλο. Ο λόγος που δεν το κατέκτησε είναι οι πολλές και καλές ομάδες στη διοργάνωση. Πάντα θα είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου. Εμείς όμως έχουμε ποιότητα, έχουμε αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».