Παναθηναϊκός: Προ των πυλών ο Πιερ Ντρεοσί για τεχνικός διευθυντής

Παναθηναϊκός: Προ των πυλών ο Πιερ Ντρεοσί για τεχνικός διευθυντής

Ο Γάλλος διετέλεσε για πολλά χρόνια τεχνικός διευθυντής σε Ρεν και Λιλ

Ο Πιερ Ντρεοσί, με μεγάλη θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα σε Ρεν και Λιλ, θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Ο Γάλλος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Νίκαια. Από εκεί για το Παρίσι και στην συνέχεια για την Αθήνα.

Κατά την αναμονή για την πτήση, ο Ντρεοσί αποκάλυψε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο τον σκοπό του ταξιδιού του. «Πηγαίνω στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό» είπε ο Ντρεοσί.

Το βιογραφικό του Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ως παίκτης θητεία στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία (με 500 παιχνίδια) της Γαλλίας αλλά και δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην 16χρονη επαγγελματική του καριέρα.

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στη Λιλ το 1976, προερχόμενος από τη Σοσό, ομάδα της γενέτειράς του. Παίζοντας ως στόπερ πέρασε από Νις, Παρί και Κάννες και τερμάτισε την καριέρα του στην τελευταία.

Εκεί βρήκε και μία θέση στο τιμ για να γίνει μετά βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα για 18 μήνες στην πρώτη κατηγορία. Το μεγάλο βήμα δεν άργησε να έρθει, αφού στη Λιλ ανέλαβε το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Ωστόσο οι συνθήκες δεν ευδοκίμησαν.