Europa League: Μπαίνουν στη μάχη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Europa League: Μπαίνουν στη μάχη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Με Ομόνοια ο Δικέφαλος του Βορρά, ενώ η Ένωση παίζει με Μπράγκα στην Πορτογαλία

Ξεκινούν τις μάχες τους απόψε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Europa League.

Με αντίπαλο την Ομόνοια στην Τούμπα (19:55, Cosmote Sport 3HD) αρχίζει ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη (21/10) με την τελευταία προπόνηση και με τον Φερέιρα να έχει δείξει τις σκέψεις του για την 11άδα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλη, Μάτος, Σβαμπ, Νινούα, Τζόλη, Α. Ζίβκοβιτς και Τσόλακ.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία, κόντρα στην Μπράγκα στις 22:00 (Cosmote Sport 2HD), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Ο Ιταλός προπονητής, είδε τον Ινσούα να προπονείται την Τρίτη και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Το αν θα επιλέξει τον Αργεντινό μπακ να αγωνιστεί είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αν και το πιθανότερο είναι ο Λόπες να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος,, Σιμάνσκι και Παουλίνιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους:

Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτ, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.