Superleague: Μηδέν σε όλα για Λαμία και Παναιτωλικό

Superleague: Μηδέν σε όλα για Λαμία και Παναιτωλικό

Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague παραμένουν Λαμία και Παναιτωλικός μετά το αποψινό 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Για τους γηπεδούχους, αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός ενώ για τους Αγρινιώτες, ήταν η τρίτη ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Λαμία θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ καθώς είχε ευκαιρίες με τους Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

Το ματς

Στα πρώτα 20 λεπτά οι γηπεδούχοι «πατούσαν» ελαφρώς καλύτερα, αλλά απείλησαν ουσιαστικά μόνο μία φορά και αυτό χάρις στην αριθμητική τους υπεροχή. Στο 10λεπτο ο Τζανακάκης αποχώρησε με μυικό πρόβλημα και μέχρι να γίνει η αλλαγή του με τον Ντουάρτε που πήρε όλη τη δεξιά πλευρά, εκείνον τον χώρο κάλυπτε ο Γιάκολις και τα «καναρίνια» έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για 3-4 λεπτά. Τότε (12') ο Μπεχαράνο με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ρόμανιτς στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας (ο Σέρβος ήταν γενικώς δραστήριος), εκείνος πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κνετ έδιωξε με τα πόδια.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά πλην μίας απευθείας εκτέλεσης φάουλ του Αριγίμπι στο 25' όπου η μπάλα πέρασε άουτ, δεν δημιούργησαν κάποια άλλη ουσιαστική ευκαιρία. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι «έχασαν» τον Καραμάνο με τραυματισμό, ενώ ο Μπάμπης Τεννές θέλησε να αλλάξει τον άξονά του με την αντικατάσταση του Βασιλακάκη (σε 4-3-3 πιο «σφιχτό»), που πάντως δεν ήταν αρνητικός. Είχε μία κεφαλιά στο 18', τη σέντρα για ένα «ψαλιδάκι» του Ντέλετιτς, ενώ και απέμεναν λίγα λεπτά ως τη λήξη του 45λεπτου.

Κλειστοί διάδρομοι, χαμηλό τέμπο, αρκετά λάθη/διακοπές και εύλογα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκορ.

Το δεύτερο μισό κύλησε σε ανάλογο τέμπο. Από την έναρξή του και μέχρι το φινάλε έχουμε να θυμόμαστε μόνο ένα καλό σουτ του Ντέλετιτς (71') που έδιωξε ο Κνετ. Οι γηπεδούχοι αμύνονταν σωστά και δεν άφηναν κενούς χώρους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι άλλαξαν αρκετά (π.χ. «γύρισαν» το σύστημα σε 4-2-3-1 και υπήρξαν εσωτερικές μετατοπίσεις π.χ. Ντουάρτε στα άκρα), δεν δημιούργησαν κάποια «καθαρή» φάση.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας (84' Χατζηστραβός), Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (40' Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (84' Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (40' Αραμπούλι, 75' Μπιανκόνι).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Κωνσταντόπουλος Καρασαλίδης, Λιάβος, Τζανακάκης (14' Ντουάρτε), Περέιρα (59' Βέργος), Ντίας, Ντάλσιο,Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70' Τσιγγάρας), Γιάκολις (70' Μεντόσα)

πηγή: gazzetta.gr