Euroleague: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»

Euroleague: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο άδειο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μετά από πάρα πολλούς μήνες έχουμε ξανά ντέρμπι αιωνίων για την Euroleague.

Μπορεί η Euroleague να επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα μετά από αρκετούς μήνες που είχαμε να δούμε ευρωπαϊκό παιχνίδι μπάσκετ, αλλά αυτήν πάμε σε άλλο επίπεδο και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (21:00, NS2).

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τους αντιπάλους τους στο άδειο ΟΑΚΑ και οι δύο ομάδες θα ήθελαν για πολλούς λόγους να είναι εκείνες νικήτριες σήμερα το βράδυ. Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή νίκη στην Ρωσία κόντρα στην Χίμκι και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα ήθελε να διπλασιάσει τις νίκες του και ειδικά κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, αλλά μέσα είναι οι Σαντ Ρος και ο Σάικς, που ήρθε για να ενισχύσει την γραμμή των γκαρντ.

Απέναντι ο Ολυμπιακός που, με την σειρά του, ψάχνει μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εξαιτίας της ήττας στην πρώτη αγωνιστική από την Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει την νίκη, ώστε να αφήσει πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής και να συνεχίσει με ηρεμία τον ευρωπαϊκό της δρόμο. Ο Ζαν Σαρλ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του και άπαντες γνωρίζουν και σε αυτό το... στρατόπεδο την σημασία αυτού του παιχνιδιού.

Οι δύο ελληνικές ομάδες ξέρουν την σημασία του παιχνιδιού και ο φίλαθλος κόσμος περιμένει με ανυπομονησία, όπως αναφέρει το gazzetta.