ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα «αστέρια»

ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα «αστέρια»

Κόντρα στην Κράσνονταρ ο Δικέφαλος διεκδικεί την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Η μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε! Κόντρα στην Κράσνονταρ η ομάδα του Δικεφάλου θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, με φόντο του ομίλους του Champions League.

Την είσοδο του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διεκδικεί ο ΠΑΟΚ, μετά τις νίκες που κατάφερε να πετύχει κόντρα σε Μπεσίκτας (3-1) και Μπενφίκα (2-1) στην Τούμπα. Το βράδυ της Τρίτης (22/09, 22:00, Cosmote Sports 1 HD), οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία, προκειμένου να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη και να σφραγίσουν την πρόκριση για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Το έργο του ΠΑΟΚ σαφώς και δεν θεωρείται εύκολο. Θα παίξει εναντίον μιας ομάδας που έχει δώσει ήδη οκτώ επίσημα παιχνίδια, για το πρωτάθλημα της. Μέχρι στιγμής η Κράσνονταρ, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ παθητικό με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε οκτώ αγωνιστικές.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή σεζόν, πριν από τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα play-off του Champions League, στο 7-2 επί της Χίμκι, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φύγει αλώβητος απόψε από την έδρα της Κράσνονταρ. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι ​ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/09) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της τελευταίας πρόβας περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδια κατοχής, κάποια τελευταία μαθήματα στο τακτικό κομμάτι και παιχνίδι στο φινάλε. O τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, ανακοίνωσε την 20αδα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του. Από αυτήν απουσιάζουν οι Ροντρίγκο Σοάρες, Μάτος και Ζαμπά.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ρέι, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Κούτσια.