Στον «αέρα» ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup λόγω κοροναϊού

Στον «αέρα» ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup λόγω κοροναϊού

Σε συνεργασία με τις oυγγρικές Αρχές θα αναζητηθεί λύση για την τύχη του αγώνα και το ταξίδι των δύο αποστολών

Λίγες μόνον ημέρες μετά την απόφαση της UEFA για την παρουσία φιλάθλων στο Μπάγερν-Σεβίλλη, το κλείσιμο των συνόρων της Ουγγαρίας σε ταξιδιώτες από την 1η Σεπτεμβρίου, λόγω του κοροναϊού, δημιουργεί πλέον πρόβλημα.

Η απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα σε όλους τους ταξιδιώτες από την 1η Σεπτεμβρίου λόγω κοροναϊού, κινητοποίησε την UEFA.

Στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος να γίνει στη Βουδαπέστη ο τελικός του Ευρωπαϊκού Super Cup Μπάγερν-Σεβίλλη, με την παρουσία 20 χιλιάδων θεατών σε ένα test event για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Πλέον σε συνεργασία με τις oυγγρικές Αρχές θα αναζητηθεί λύση για την τύχη του αγώνα και το ταξίδι των δύο αποστολών σύμφωνα με το mega.

Στην Ιταλία πάντως και τα προπονητικά φιλικά της Νάπολι με την Καστέλ ντι Σάνγκρο και την Άκουιλα, οι ιταλικές αρχές έκαναν προσομοίωση παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο. Ακολουθώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα, με θερμομέτρηση και τους φιλάθλους να κάθονται με απόσταση, εκτός των περιπτώσεων των οικογενειών. Περίπου 1.000 τυχεροί ένιωσαν και πάλι φίλαθλοι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει ότι θα επιτρέπει την παρουσία αυτού του αριθμού σε όλα τα φιλικά.