Champions League: Πέρασε το πρώτο εμπόδιο για τους ομίλους ο ΠΑΟΚ, 3-1 την Μπεσίκτας

Champions League: Πέρασε το πρώτο εμπόδιο για τους ομίλους ο ΠΑΟΚ, 3-1 την Μπεσίκτας

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χρήστος Τζόλης με δύο τέρματα- Το τρίτο ο Πέλκας

Την πρόκριση στον γ'προκριματικό γύρο του Champions League κατέκτησε το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Τούμπα της Μπεσίκτας με 3-1, στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς για την νέα σεζόν. Με την πρόκριση αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε -σε περίπτωση αποκλεισμού από τη συνέχεια- την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Χρήστος Τζόλης στο 8ο λεπτό, μετά από πάσα του Γιαννούλη και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 στο 24' μετά από όμορφη ενέργεια του Άκπομ. Ο Πέλκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, στο 30', μετά από σέντρα του Τζόλη.

Η τουρκική ομάδα μείωσε σε 3-1 στο 37' με προβολή του Λαρίν ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άκπομ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» την νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Το μυαλό του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας, όπου θα μάθει τον αντίπαλό του για τον γ'προκριματικό της διοργάνωσης (σε μονό νοκ άουτ ματς το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου), με μία εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδη.