Η απουσία του Σα «πρόδωσε» τον Ολυμπιακό – Ηττα με 1-0 από την Γουλβς

Η απουσία του Σα «πρόδωσε» τον Ολυμπιακό – Ηττα με 1-0 από την Γουλβς

Ο πολύ καλός Ολυμπιακός στο «Μολινό» πλήρωσε ένα τραγικό λάθος του Αλέν

Ο Ολυμπιακός έδειξε για άλλη μια φορά ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, ήταν καλύτερος απέναντι στην Γουλβς στο «Μολινό», αλλά η απουσία του Σα κάτω από τα δοκάρια, με τον αντικαταστάτη του Αλέν να κάνει ένα τραγικό λάθος στο 8΄, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα τον έφερε εκτός Final 8 του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν νωχελικά στον αγώνα και στο 8΄ σε γύρισμα του Ομάρ προς το τέρμα, ο Αλέν αντί να σουτάρει και να διώξει τη μπάλα, προσπάθησε να κοντρολάρει, η μπάλα του ξέφυγε, ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ποντένσε την τσίμπησε και ο άπειρος Γάλλος τερματοφύλακας τον γκρέμισε σπρώχνωντας τον με τον αγκώνα, κάνοντας πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Χιμένες κάνοντας το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε γκολ στο 28΄ με τον Καμαρά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Ελ Αραμπί, ο οποίος σέντραρε από δεξιά στον σκόρερ και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας 60% κατοχή μπάλας και διπλάσιες πετυχημένες πάσες από την Γουλβς.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Μαρτίνς ρίσκαρε, βάζοντας Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς αντί Μπουχαλάκη και Μασούρα, στο 65΄ έριξε και τον Χασάν στην θέση του Καμαρά και στο 82΄ τον Καφού αντί του Γκιγιέρμε, ωστόσο δεν κατάφερε να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, με την Γουλβς να πανηγυρίζει την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.