Παρουσιάστηκε ο νέος Παναθηναϊκός στο μπάσκετ

Παρουσιάστηκε ο νέος Παναθηναϊκός στο μπάσκετ

Τέλος από την ομάδα ο Νίκος Παππάς

Ο Γιώργος Βόβορας ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ποιοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και τι γίνεται με τις μεταγραφές

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τις εξελίξεις με τα συμβόλαια των παικτών των ομάδων, ενώ αποκάλυψε ότι ο Νίκος Παππάς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε.

Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο.

Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Για το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος τόνισε ότι όταν ολοκληρωθεί, θα γνωρίζει τις δυνατότητές του.

Παράλληλα, ο General Manager του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται εντυπώσεις, καθώς η ομάδα ακόμα δημιουργείται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το ρόστερ:

«Θέλουμε το καλύτερο δυνατό με τα δεδομένα που έχουμε. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι. Είναι εύκολο να λες και να βάζεις στόχους στα λόγια. Πρέπει να δουλεύεις και να τους φτάνεις. Παλιά λέγαμε για Final Four με τον Διαμαντίδη, τον Σάρας και τον Πέκοβιτς. Τώρα είναι άλλη η κατάσταση. Δεν έχουμε ακόμα πλήρες ρόστερ. Μπορεί κάτι σε 20 μέρες να είναι καλύτερο. Ο Γιώργος μπορεί να φτιάξει ένα σύνολο που να μην πιστεύουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα για το τι είναι "καταδικασμένος" ο ΠΑΟ να κάνει κάθε χρόνο. Απλά, δεν μπορώ να βάλω μια ταμπέλα αυτή τη στιγμή. Τους στόχους θα τους ξέρουμε μέσα μας, καθημερινά. Δεν ξέρει κανένας αν η ομάδα θα είναι για οκτάδα ή για Final Four ή οτιδήποτε. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Η ομάδα είναι ακόμα στη δημιουργία της».