Θύρα 13: Η ανοχή μας τελείωσε – Θα φτάσουμε στα άκρα για το γηπεδικό

Θύρα 13: Η ανοχή μας τελείωσε – Θα φτάσουμε στα άκρα για το γηπεδικό

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού προανήγγειλαν κινητοποιήσεις αν δεν βρεθεί λύση

Με μία σκληρή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού παίρνουν θέση για το γηπεδικό ζήτημα που ταλανίζει το σύλλογο και δηλώνουν ότι η ανοχή τους τελείωσε και ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα, αν χρειαστεί.

Παράλληλα, επιτίθενται στις διοικήσεις όλων των τμημάτων της ομάδας αλλά και στην Πολιτεία για την ολιγωρία τους ενώ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν σημειωθούν θετικές εξελίξεις το καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, αναφέρουν:

«Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γι αυτό το πολυπόθητο γήπεδο.
Από το 1999 όλες οι κυβερνήσεις, όλες οι διοικήσεις κοροϊδεύουν τον κόσμο απροκάλυπτα. Ο καθένας με τον τρόπο του γύρω απ’ αυτό το θέμα.

Γουδί – Ελαιώνας – Βοτανικός – Ελληνικό – Οακα – ΛΕΩΦΟΡΟΣ. Ανακατασκευές, Παναθηναϊκές πολιτείες, εμπορικά, μακέτες, βιντεάκια, κορμοράνοι και πάλι από την αρχή...

...Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτήν την χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του.

Η πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις μας και αυτές με την σειρά τους στην πολιτεία. Και στη μέση ο κόσμος μια ζωή. Αυτός που με το υστέρημα του αγοράζει τα διαρκείας του και περιμένει από τον κάθε γελοίο πολιτικάντη που κοιτάει τα προσωπικά του συμφέροντα πότε θα χτιστεί ένα γαμημένο γήπεδο.

Η ανοχή τελείωσε με όλους σας.
Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί.

Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει αλλιώς..… Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

Οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες».