Κατεβαίνει στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Κατεβαίνει στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Οι «πράσινοι» μιλούν για κρυφή επιστολή του Ολυμπιακού που δηλώνει αδυναμία να εγγυηθεί την ασφάλεια

Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ των «πρασίνων», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβαίνει αυτήν την ώρα στο ΣΕΦ για τον αποψινό αγώνα της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (3/3, 21.00), μαζί με την αποστολή της ομάδας.

Μάλιστα σημειώνεται ότι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έστειλε επιστολή «εν κρυπτώ» που ουδέποτε κοινοποιήθηκε στο «τριφύλλι», με την οποία αναφέρει ότι αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα».

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει - αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ.»

Λίγη ώρα αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε ζητώντας από τους φιλάθλους της «να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

Αναλυτικά:

«Η Ευρωλίγκα μας ενημέρωσε ότι αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ότι έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δηλώνει απλός φίλαθλος.

Κατόπιν τούτου, ζητούμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του.

Προστατεύστε την ομάδα μας και οδηγείστε τους παίκτες μας στη νίκη.»