Tέλος οι selfies και τα αυτόγραφα των παικτών της Μπάγερν λόγω κοροναϊού

Tέλος οι selfies και τα αυτόγραφα των παικτών της Μπάγερν λόγω κοροναϊού

Συστάσεις στους ποδοσφαιριστές από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συνήθως υπογράφουν αυτόγραφα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και βγάζουν selfies με τους οπαδούς. Το ιατρικό τμήμα της ομάδας τους συνιστά όμως τώρα να αποφεύγουν και τα δύο λόγω του φόβου να μολυνθούν από τον κοροναϊό, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν.

Βασιζόμενος στις οδηγίες του «Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ» ο γιατρός της ομάδας Ρόλαντ Σμιτ έκανε την σύσταση αυτή στους παίκτες. «Ζητάμε την κατανόηση των οπαδών μας και όλων των επισκεπτών στις εκπαιδευτικές μας μονάδες και στα παιχνίδια μας», αναφέρει το μήνυμα της ιστοσελίδας του συλλόγου του Μονάχου.

«Φυσικά και είναι σημαντικό να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να είμαστε πραγματικά ασφαλείς απέναντι στον ιό», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Μπάγερν Χάνσι Φλικ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο βαυαρικός σύλλογος ακολουθεί τις συστάσεις του Ινστιτούτου Κοχ, του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας και της Υγειονομικής Υπηρεσίας της πόλης του Μονάχου για το θέμα του κορωναϊού. Η Μπάγερν παρακολουθεί στενά την κατάσταση δεδομένου ότι έχει προγραμαμτιστεί ένα ταξείδι της ομάδας στην Κίνα το καλοκαίρι.