Επικοινωνία Αυγενάκη – Κικίλια και σκέψεις αναβολής ή «κεκλεισμένων» λόγω κοροναϊού

Επικοινωνία Αυγενάκη – Κικίλια και σκέψεις αναβολής ή «κεκλεισμένων» λόγω κοροναϊού

Το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα

Ο κοροναϊός χτύπησε την πόρτα της Ελλάδας και πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας έφτασαν τα τρία κάτι που σημαίνει πως πλέον υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού. Για τον λόγο αυτό στην Κυβέρνηση παίρνουν προληπτικά μέτρα όπως η αναβολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων κάτι που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται επιπτώσεις να υπάρχουν και στα αθλητικά γεγονότα. Στο υφυπουργείο αθλητισμού υπάρχει η σκέψη για την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κοροναϊού.

Να σημειώσουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα, ενώ την προσεχή Τρίτη (3/3) υπάρχει και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Euroleague στο ΣΕΦ που θα διεξαχθεί σε κλειστό γήπεδο, όπως αναφέρει το gazzetta.gr

Ηδη στην γειτονική Ιταλία, την χώρα με τα περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη αναβλήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιρικοί αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο όπως και το σημερινό της Πέμπτης (27/2) μεταξύ της Ιντερ και της Λουντογκόρετς για το Europa League.

Παρακαλούμε περιμένετε ...