Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στον «αέρα» ο Γιώργος Δώνης

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Στον «αέρα» ο Γιώργος Δώνης

Η διοίκηση θέτει ως προϋπόθεση να μην συνυπάρχει ο προπονητής με τον γιο του, Χρήστο

Απίστευτες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη, να τίθεται ουσιαστικά εκτός ομάδας με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω τρίτων στον Γιώργο Δώνη πως δεν θα έχει ανάμιξη στον σχεδιασμό της ομάδας ενώ του έθεσε το δίλημμα «ή ο Χρήστος στην ομάδα ή εσύ»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στελέχη της ΠΑΕ μετέφεραν ως απόφαση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή τα εξής:

1)Δεν θα έχει καμία ανάμιξη στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου και πως υπεύθυνοι για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα! Σε καμία ομάδα παγκοσμίως δεν γίνεται ο προπονητής να μην συμμετέχει στον προγραμματισμό της δικής του ομάδας.

2)Δεν θα υπάρξει καμία άνοδος στο μπάτζετ.

3)Η ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Δώνη για νέο συμβόλαιο. Αν αυτή γίνει αποδεκτή, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως δεν πρέπει να συνυπάρχουν!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας προπονητής μετράει μέρες στον πάγκο της ομάδας ενώ δεν υπάρχει κάποια συνάντηση που να έχει προγραμματιστεί για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.