FIFA: Καμία επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για το ποδόσφαιρο

FIFA: Καμία επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για το ποδόσφαιρο

Στη Ζυρίχη θα μεταβεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο υπ. Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης για συναντήσεις

Με αφορμή την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης, εκφρασμένης μέσω του υπ. Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, για μνημόνιο διαρκούς συνεργασίας αλλά και την παροχή τεχνικής βοήθειας από τις UEFA και FIFA με στόχο την αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το gazzetta.gr αναφέρει πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη σχετική πρόσκληση από την ελληνική πλευρά.

Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας με εκπρόσωπο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τονίστηκε πως τόσο η FIFA όσο και η UEFA δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμή επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η FIFA συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με πιθανή συνάντηση με τη FIFA και την UEFA. Συνεπώς, δεν μπορούμε να εικάσουμε για τυχόν μελλοντικά σενάρια», ήταν η σχετική δήλωση της FIFA για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τη Δευτέρα οι επαφές Γεραπετρίτη

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί στη Ζυρίχη, όπου θα έχει συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γκρεγκ Κλαρκ (Greg Clarke), τη διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Έμιλι Σόου (Emily Shaw) και τεχνικά κλιμάκια της Διεθνούς Ομοσπονδίας για θέματα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.