Σοκ με Σπανούλη στον Ολυμπιακό, ψάχνουν αντικαταστάτη

Σοκ με Σπανούλη στον Ολυμπιακό, ψάχνουν αντικαταστάτη

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ πρώτο φαβορί για να έρθει στον Πειραιά

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε στην τρίτη περίοδο του αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, με έντονους πόνους στο πόδι και συγκεκριμένα στο σημείο όπου είχε κάνει επέμβαση, στον αστράγαλο.

Αποδεικνύεται ότι ο τραυματισμός του είναι τόσο σοβαρός ώστε να αναγκαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας να βρει παίκτη για να καλύψει το κενό του άσου του Ολυμπιακού για το υπόλοιπο της σεζόν, σε περίπτωση που ο παίκτης δεν μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο Σπανούλης, σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει το πρόβλημα ενώ η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 μηνών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά».

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο εκλεκτός του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» φαίνεται ότι είναι ο 29χρονος γκαρντ Σακιέλ ΜακΚίσικ που αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας ωστόσο αποχώρησε πριν από λίγες μέρες που μάλιστα είχε προταθεί στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγάλη επαφή με το καλάθι, έχοντας φέτος στο BCL 16,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο ΜακΚίσικ αναμένεται να αγωνιστεί με τα «ερυθρόλευκα» στα εναπομείναντα ματς της ομάδας και ανάλογα με την παρουσία του θα φανεί κατά πόσο μπορεί να κερδίσει θέση στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά.