Κύπελλο Ελλάδος: Άσφαιρος ο Ολυμπιακός, 0-0 στη Λαμία

Κύπελλο Ελλάδος: Άσφαιρος ο Ολυμπιακός, 0-0 στη Λαμία

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς του Φαλήρου

Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και έτσι οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λαμία με την τοπική ομάδα, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτο παιχνίδι για Καφού και Μορ και για πρώτη φορά βασικοί μετά την επιστροφή τους οι Φορτούνης - Χασάν.

Το ματς

Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός είχε τρεις καλές φάσεις. Στο 23' ο Φορτούνης μετά από πολύ καλή ενέργεια έβγαλε την μπάλα στον Χασάν που έχασε τετ α τετ. Στο 26' ο Αιγύπτιος επιθετικός βρήκε την μπάλα αλλά σούταρε ψηλά έξω και στο 38' ο Θεοδωρόπουλος είχε μία πολύ μεγάλη επέμβαση σε καλό σουτ του Ραντζέλοβιτς. Συνολικά στο α' μέρος πάντως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός δημιουργικά και επιθετικά ενώ η Λαμία γενικά στάθηκε καλά στο μεσοαμυντικό κομμάτι και προσπάθησε να βγει και μπροστά.

Στο 53ο λεπτό ο Φορτούνης έκανε το κόρνερ με τον Σισέ να μην αφήνει τον Τοροσίδη να σκοράρει από κοντά ενώ ήταν σε πιο καλή θέση ο συμπαίκτης του. Έκανε προβολή άουτ και ζήτησε μετά συγγνώμη.

Στο 76' υπήρξε φάση για πέναλτι για την Λαμία μετά από λάθος του Καφού και μαρκάρισμα του Αβραάμ στον Μπιανκόνι. Όμως το ριπλέι και το VAR έδειξαν πως ο Μπιανκόνι ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι ο ρέφερι Βρέσκας πήρε πίσω και το πέναλτι και την κίτρινη στον Αβραάμ. Για τον Ολυμπιακό στο 90' μετά από κόρνερ ο Σισέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω με κεφαλιά του. Το β' μέρος κύλησε κοινώς όπως περίπου το α' και έτσι το ματς τελείωσε στο 0-0.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88'Βλαχομήτρος), Ταϊρόν - Τιρόνε(73' Νιασέ), Βιγιάλμπα, Σάλιακας & Σασί (69' Μπιανκόνι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Λοβέρα (84 λ.τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55' Μορ), Φορτούνης & Χασάν (82' Σουντανί).

πηγή: gazzetta.gr