Διπλό πρωτιάς για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον ΟΦΗ

Διπλό πρωτιάς για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον ΟΦΗ

Το «χρυσό» τέρμα σημείωσε ο Καμαρά

Αλώβητος βγήκε ο Ολυμπιακός από τη μάχη του «Γεντί Κουλέ», καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη σε γκολ του Μεντί Καμαρά στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο έχασαν για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, τον Σεμέδο που αποβλήθηκε στη λήξη του αγώνα.

Το ματς

Το α' μέρος βρήκε τον Ολυμπιακό να έχει από μέτρια έως κακή εικόνα και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να απειλήσει. Στο 14' μία κεφαλιά του Γκιγιέρμε πέρασε έξω ενώ λίγο μετά ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ. Ο ΟΦΗ στο 21ο λεπτό είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ του Στάϊκου έξω και γενικά απείλησε αρκετά. Όμως λίγο πριν το τέλος του α' μέρους ο Ελ Αραμπί έδειξε την κλάση του. Κλέψιμο ψηλά πάνω στον Γιαννούλη και πάσα στον Καμαρά που με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 0-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 2ο μέρος ο ΟΦΗ πίεσε ξανά και προσπάθησε όμως ο Ολυμπιακός είχε καλές φάσεις. Μία με τον Μπα στο 77' που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω και μία με τον Ελ Αραμπί που είχε χαμένο τετ α τετ στο 85'. Προς το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ Φερέϊρα Σόουζα και Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αποβλήθηκε με κόκκινη διότι πήγε γρήγορα και δυνατά πάνω στο ball boy να πάει την μπάλα και έπεσε κάτω. Ο Φερεϊρα στην συνέχεια έπεσε πάνω του και τον έσπρωξε.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σταϊκος (74' Φερέϊρα Σόουζα), Μεγιάδο, Σεμέντο, Βαζ (86' Νοικοκυράκης), Νεϊρα και Φιγκεϊρέδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (76' Σουντανί), Ελ Αραμπί και Μασούρας (69' Λοβέρα).

πηγή: gazzetta.gr