Όλα ανοιχτά για την απόφαση περί αποχής ή όχι των διαιτητών

Όλα ανοιχτά για την απόφαση περί αποχής ή όχι των διαιτητών

Ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους με ΕΠΟ - Λίγκα

Παραμένει «στον αέρα» η διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της Superleague καθώς οι εκπρόσωποι των διαιτητών δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα άρουν ή θα συνεχίσουν την αποχή τους μετά από όσα άκουσαν στη συνάντηση με ΕΠΟ-Λίγκα.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές, σύμφωνα με το gazzetta.gr, δεν θεωρούν ότι άκουσαν κάτι ουσιώδες ως πρόταση. Ζήτησαν να πάρουν πίσω οι ομάδες τις μηνύσεις και να μπει γραμμή του οφσάιντ στο VAR και μέχρι τότε να την δείχνουν άμεσα οι τηλεοπτικοί πάροχοι, δηλαδή ΕΡΤ και NOVA. Από εκεί και πέρα θα κάνουν απόψε μία νέα και έκτακτη ψηφοφορία για το εάν θα συνεχίσουν ή όχι την αποχή τους.

Γενικότερα πάντως σε αυτήν την φάση δεν φάνηκαν να πείθονται απ' όσα άκουσαν από ΕΠΟ - Λίγκα, που τους ανέφεραν πως τα πράγματα είναι πιο καλά και 12 ομάδες είναι στο πλευρό τους. Νεότερα λοιπόν έως το βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει αγωνιστική στη Super League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μετά το τέλος της κρίσιμης συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι πλέον αναμένεται η απόφαση των διαιτητών σε αυτά που τους προτάθηκαν για να ξεκαθαριστεί αν θα διεξαχθεί ή όχι η 17η αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο.

Δηλώσεις μετά το τέλος της συνάντησης έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τελικά η αγωνιστική θα λάβει χώρα κανονικά, ωστόσο ξεκαθάρισε πως αναμένει πλέον την απάντηση των διαιτητών, οι οποίοι και θα αποφασίσουν άμεσα για το τι θα πράξουν.

«Έγινε μια πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση. Ειπώθηκαν αρκετά πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει. Σεβόμενος την επικοινωνία των διαιτητών δεν θέλω να προκαταβάλω κάτι άλλο και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Σέβομαι απόλυτα τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν όλοι οι διαιτητές της Super League», σχολίασε ο Γραμμένος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...