Στον «αέρα» το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Στον «αέρα» το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές της Superleague την 17η αγωνιστική

Οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν άμεσα την αποχή τους, δηλαδή από την 17η αγωνιστική, κάτι το οποίο θα γνωστοποιήσουν και στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να μην γίνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκου, το οποίο θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι διαιτητές είχαν κάνει γνωστό πριν από μερικές μέρες, ότι θα απέχουν από την 18η αγωνιστική της Super League. Ομως μετά τα όσα έγιναν και χθες, με την επίθεση στο σπίτι του Ευαγγέλου, που ήταν στο VAR στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν να... ενεργοποιήσουν την αποχή τους άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών μέσω της ψηφοφορίας που έκαναν σήμερα, αποφάσισε πως δεν θέλει να σφυρίξει στους επόμενους αγώνες της Super League.

Αν αναβληθεί η 17η αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 και 5 Ιανουαρίου, λόγω της αποχής των διαιτητών, τότε υπάρχει το σενάριο το ντέρμπι να γίνει με κόσμο. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα μπορεί να εκτίσει την ποινή του, είτε σε ματς Κυπέλλου (η ρεβάνς με την Καλαμάτα στο Καραϊσκάκης θα γίνει μέσα στο τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου), είτε σε άλλο ματς πρωταθλήματος, ανάλογα με το πότε θα οριστεί η 17η αγωνιστική.

Πηγή: gazzetta.gr