Super League: «Μάχη» στην Κρήτη μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού

Super League: «Μάχη» στην Κρήτη μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού

Δυνατά τεστ για Ολυμπιακό και ΑΕΚ με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης

Με τη μάχη της τέταρτης θέσης στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει από την πρώτη μέρα της 15ης αγωνιστικής, οι αναμετρήσεις για των εμβόλιμων αναμετρήσεων είναι γεγονός.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό στην Κρήτη για τη Super League 1. Οι δύο ομάδες, σε διαφορετική συγκυρία από το ματς του πρώτου γύρου, στο ΟΑΚΑ, θα παλέψουν για τη νίκη που θα έχει ως αποτέλεσμα την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κολοβό, ενώ έχει στη διάθεσή του τους Χρήστο Δώνη, Σενκεφελντ και Γιοχανσον. Από την άλλη, για τον Γιώργο Σίμο θα απουσιάσουν οι Ναμπί, Μεγιάδο και Σεμέδο, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι «η ομάδα του θα είναι καλύτερη και θα κερδίσει».

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο -κεκλεισμένων των θυρών- Καραϊσκάκη και μόνος στόχος του είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από δέκα μήνες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ αλλαγές πρόκειται να υπάρξουν στην άμυνα λόγω απουσίας του Σεμέδο, που εκτίει ποινή καρτών, και ενδεχόμενο ξεκούρασης του Ομάρ. Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους Φατιόν, Μπράλιτς, Καρανίκα και Ασούμπρε.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μασιμο Καρέρα θέλει να κάνει το 2/2 στον πάγκο της Ένωσης. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βράνιες, όπως και τους Σιμάο, Ζεράλδες που είναι ανέτοιμοι. Το έργο του Αστέρα Τρίπολης στην Αθήνα αναμένεται δύσκολο, καθώς ο Ράσταβατς δεν υπολογίζει σε Πασαλίδη και Ριέρα, ενώ απόντες θα είναι και οι Τασουλής, Καπίγια.