Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα της αιώνιας μάχης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα της αιώνιας μάχης

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τον εμφύλιο στην Ευρωλίγκα

Επιτέλους ντέρμπι «αιωνίων», αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (7-4) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5-6), για την 12η αγωνιστική της Euroleague (21:30, NS2).

Οι δύο ελληνικές ομάδες, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωπες και ο στόχος και για τους δύο είναι μόνο ένας. Η νίκη.

Οι γηπεδούχοι είναι... ανεβασμένοι, με τον Ρικ Πιτίνο να έχει φέρει νέο... αέρα στο πράσινο «στρατόπεδο» και τις 3 σερί νίκες να δίνουν πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα. Μαζί με τα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει και πολύ καλό μπάσκετ και θέλει να πάρει και την νίκη στο ντέρμπι για να αποδείξει την ανωτερότητα του.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός βρίσκεται και εκείνος σε καλή περίοδο, με συνεχόμενες νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τις δυσκολίες και στα τελευταία παιχνίδια έχουν βρει τον καλό τους εαυτό και έχουν πάρει πολύτιμες νίκες στην προσπάθεια επιστροφής τους στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η επίσκεψη τους στο ΟΑΚΑ είναι η πρώτη μετά το περσινό επεισοδιακό παιχνίδι και σίγουρα θα ήθελαν να είναι εκείνοι που θα φύγουν νικητές. Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα είναι εκείνο του Ουίλι Ριντ, που η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Και οι δύο πλευρές ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να είναι νικήτριες το βράδυ και ολόκληρη η μπασκετική Ευρώπη θα περιμένει να απολαύσει το ντέρμπι των κορυφαίων.

Πηγή: gazzetta.gr