Γιαννακόπουλος για ΠΑΟ-Ολυμπιακό: Να αποδείξουμε τη χαοτική διαφορά επιπέδου

Γιαννακόπουλος για ΠΑΟ-Ολυμπιακό: Να αποδείξουμε τη χαοτική διαφορά επιπέδου

«Θα αποδειχτεί ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι, αρκεί να μείνει αυτό… και στο δεύτερο ημίχρονο»

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπογράμμισε μεταξύ άλλων «θα αποδειχτεί ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι, αρκεί να μείνει αυτό… και στο δεύτερο ημίχρονο.»

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ

«Ήταν 13 Φεβρουαρίου του 2019 όταν ο Ολυμπιακός επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο της ακραίας πόλωσης και να υιοθετήσει την στρατηγική της καταστροφής. Από τότε προσπαθεί να καταστρέψει το άθλημα του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα, συλλογικό, εθνικό, αλλά και κοινωνικό, καθώς αυτή είναι η στρατηγική που γεννά την βία.

Εμείς έχουμε επιλέξει το άλλο μονοπάτι: αυτό της δημιουργίας των συνθηκών για να έρχεται ένας Hall of famer προπονητής στη χώρα μας, της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με την ανάπτυξη των τμημάτων για τους συνανθρώπους μας που δίνουν την δική τους μάχη, όπως είναι τα τμήματα για παιδιά με ASD, το τμήμα Αμεα και άλλες προσπάθειες που δεν είναι στον χαρακτήρα μας να τις αναφέρουμε. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο περιβάλλον για να έρχεται η οικογένεια στο γήπεδο, τα έχουμε καταφέρει και χαιρετίζουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες της Ευρωλίγκας προς αυτή την κατεύθυνση.

Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι. Και έτσι θα γίνει και την Παρασκευή. Για άλλη μια φορά σας καλώ να αποδείξουμε σαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου που γνώρισε η χώρα, τη χαοτική διαφορά επιπέδου που έχουμε με όσους ακολουθούν την στρατηγική του σκοταδισμού και της καταστροφής. Από την προηγούμενη Παρασκευή παρακολουθούμε την προσπάθεια συγκεκριμένων «δημοσιογραφικών» μέσων να πυρπολήσουν το παιχνίδι και να δημιουργήσουν πόλωση. Απαξιούμε να ασχοληθούμε μαζί τους και τους αφήνουμε να… πολώνονται μόνοι τους! Τους ξέρουμε και πλέον τους ξέρετε και εσείς. Είμαστε αγωνιστικά τόσο ανώτεροι, αλλά και σε όλα τα επίπεδα που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να στηρίξουμε την ομάδα μας μόνο με την φωνή και να επιβεβαιώσουμε για μια ακόμη φορά ποια είναι η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη.

Το ΟΑΚΑ την Παρασκευή θα λάμπει από τη λάμψη των παικτών και του προπονητή μας και τη θερμή, αλλά ειρηνική σας παρουσία. Για μια ακόμη φορά θα αποδειχτεί ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι, αρκεί να μείνει αυτό … και στο δεύτερο ημίχρονο.»