Μαρινάκης σε εκπρόσωπο FIFA/ UEFA: Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία αυτή;

Μαρινάκης σε εκπρόσωπο FIFA/ UEFA: Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία αυτή;

Έντονα παράπονα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στον Χέρμπερτ Χούμπελ για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και έγινε αποδέκτης παραπόνων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας προς τον άνθρωπο των FIFA / UEFA σχετικά με την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ: «Έχετε δει σήμερα το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή; Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι. Εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι; Κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και ακούμε μόνο ανοησίες».

Από την πλευρά του ο Χούμπελ προσπαθούσε να απαντήσει και ο συνεργάτης του είπε στον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων πως «είναι δική σας άποψη αυτή», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει πως «όχι δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε». Ο Μαρινάκης μιλούσε για αρκετά λεπτά στον Χούμπελ και τον συνεργάτη του και έκανε λόγο για ντροπή και για θέματα διαιτησίας και για ζητήματα αξιοπιστίας του πρωταθλήματος τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

«Το αφήνετε να γίνεται και δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα. Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους. Κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται και έχετε χάσει τον έλεγχο», είπε ακόμα μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ στην συζήτηση ήταν παρούσα και η Λίνα Σουλούκου. Μάλιστα ο Ολυμπιακός αναμένεται αύριο Δευτέρα να απευθυνθεί ξανά στην FIFA και την UEFA επιδιώκοντας να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Πηγή: gazzetta.gr