Μαρτίνς: Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στην Τότεναμ

Μαρτίνς: Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στην Τότεναμ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκέφτονται το ματς με τον ΠΑΟΚ

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χαριστεί στην Τότεναμ, στην αναμέτρηση της Τρίτης στο Λονδίνο (26/11, 22.00) για την 5η αγωνιστική του Champions League, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε ότι το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πως περιμένει αντίδραση από τους παίκτες της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αλήθεια πως είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα, όπως και η Τότεναμ, καθώς είχαμε ματς το Σάββατο. Ξέρουμε τον Μουρίνιο όμως γνωρίζουμε λίγα για την στάση του σε αυτήν την ομάδα. Εμείς προετοιμάσαμε το παιχνίδι όσο πιο καλά μπορούσαμε δεδομένων των συνθηκών. Όχι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν θα επηρεάσει το αυριανό ματς. Περιμένουμε αύριο μία αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε. Δεν θα χαρίσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν πολύ καλά να αντιδρούν. Αύριο είμαστε εδώ για να κάνουμε μία πολύ καλή νέα αρχή σε σχέση με το ματς του Σαββάτου.

Πάντα το επόμενο ματς είναι η πιο καλή ευκαιρία να αντιδράσεις. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοια ευκαιρία. Έχουμε δουλέψει πολύ για να είμαστε εδώ και θα δείτε αντίδραση. Είμαστε μες στους στόχους μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα μας πληγώνει και επηρεάζει την ψυχολογία μας. Όμως έχουμε γερές και δυνατές βάσεις. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όμως έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε.

Τον Μουρίνιο και τις δυσκολίες: Είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Με όλον τον σεβασμό ο Ολυμπιακός παίζει με την Τότεναμ αλλά και η Τότεναμ παίζει με τον Ολυμπιακό. Με όλον τον σεβασμό ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ καλός προπονητής όμως τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Τα διαφορετικά πρόσωπα που δείχνει ο Ολυμπιακός: Μίλησα για τα δύο πρόσωπα στο πρωτάθλημα. Αναφέρθηκα στην έλλειψη υπευθνότητας εκτός έδρας. Νομίζω το έχουμε αναλύσει. Στο Champions League παρά τα αποτελέσματα που έχουμε, έχετε δει πως έχουν έρθει οι ήττες και τι έχουμε κάνει».