Νίκο Κόβατς: Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε από τον Ολυμπιακό

Νίκο Κόβατς: Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε από τον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς στο «Καραϊσκάκης» (22/10,22.00)

Με τη φράση «επιθυμία μας είναι να κατακτήσουμε το Champions League», ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδωσε το στίγμα του για τους στόχους των Βαυαρών στη διοργάνωση, παραμονή του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22/10, 22.00).

Επιπλέον ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους «ερυθρολεύκους» αλλά δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το διπλό.

Συνοπτικά οι δηλώσεις Κόβατς:

«Ο Γκνάμπρι είναι υγιής. Το απέδειξε με την Άουγκσμπουργκ και την Εθνική. Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Ζίλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει... δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί.

Ο Μίλερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θα δούμε εάν θα παίξει. Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Το έδειξε και πέρυσι και θα το δείξει και φέτος.

Επιθυμία μας είναι να το κατακτήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό».

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο που γύρισε το 0-2 σε 2-2 με την Τότεναμ. Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του.

«Ο Ζίλε είναι ένα σημαντικό στέλεχος δικό μας και της Εθνικής. Έχουμε όμως πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μπόατενγκ. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο.

Ο Μίλερ έπαιξε ως δεξιός επιθετικός με την Εθνική και πήγε καλά. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Έχουμε 16 παίκτες υγιείς και διαθέσιμους και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο που πρέπει.

Έχουμε δεχθεί τρία τέρματα πιο πάνω από πέρυσι. Δεν είμαστε πολύ χειρότεροι. Είναι περισσότερο επειδή είμαστε περισσότερο επιθετικοί. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Στο τελευταίο παιχνίδι μας δεν είχαμε συγκέντρωση και για αυτό δεχθήκαμε τα τέρματα αυτά».

Μιλώντας για λογαριασμό των παικτών, ο Νταβίντ Αλάμπα στάθηκε στην ατμόσφαιρα του φαληρικού σταδίου, χαρακτηρίζοντάς την «φανταστική».

«Η θέληση υπάρχει. Θέλουμε να νικάμε. Στα τελευταία ματς μας έλλειπε αυτό το κάτι για να κερδίσουμε αλλά είμαστε κοντά.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει εντός έδρας και είναι επικίνδυνος από τα άκρα.

Και βέβαια θυμάμαι την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστική. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

Δεν  πιστεύω ότι έχουμε δύο πρόσωπα (σ.σ. σε Γερμανία και Ευρώπη). Έχουμε δει και εμείς ότι στην Ευρώπη ότι παίζουμε πιο καλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε και αύριο με νίκες».

Πρέπει να δούμε τα δικά μας σημεία(σ.σ. για την απουσία Βαλμπουενά). Να επικεντρωθούμε στα δικά μας δυνατά σημεία και στην ομάδα μας».