«Να βάλουμε στην άκρη τα συνδεσμιακά προβλήματα, προέχει το καλό του συλλόγου»

«Να βάλουμε στην άκρη τα συνδεσμιακά προβλήματα, προέχει το καλό του συλλόγου»

Μήνυμα ενότητας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για το δεύτερο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 22/09 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας ενώ ζήτησε να μπουν στην άκρη τα προβλήματα και οι διαφωνίες μεταξύ των συνδέσμων.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. Μας συνδέει μεγάλη ιστορία με αυτές τις ομάδες. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για την Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Η Αρμάνι επένδυσε στο άθλημα και ελπίζω να είχε μια καλύτερη χρονιά με τον Μεσίνα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ούτε τον Παύλο ούτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Να έχουμε μια καλή χρονιά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θέλω να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, να δούμε την γιγάντωσή του. Μετά θα συζητήσουμε αυτά τα θέματα και θα τα βρούμε. Προέχει το καλό του συλλόγου», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού».

Παρακαλούμε περιμένετε ...