Παρουσιάστηκαν οι φανέλες του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Παρουσιάστηκαν οι φανέλες του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

«Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο» τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης

Πραγματοποιήθηκε απόψε στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με την καινοτομία της τρίτης εμφάνισης μπλε χρώματος.

Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης υπογράμμισε πως η ομάδα θα καταθέτει την ψυχή της στο παρκέ:

«Eύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε ιστορική την προσεχή σεζόν:

«Ιστορική σεζόν η φετινή αφού θα παίξουμε μονο στην Euroleague. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τος λόγους. Είδατε τη νέες μας φανέλες. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, τώρα μπήκαν και οι διεθνείς. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια. Θέλουμε τη στήριξη όλων αυτών που αγαπάνε την ομάδα».

Στο «μέχρι τέλους» που έγινε πράξη αναφέρθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Ευχαριστούμε που ήρθατε και μας τιμάτε με την παρουσίασε. Άλλαξε η μοίρα του ελληνικού μπασκετ και ελπίζουμε να αλλάξει και του ευρωπαϊκού. Πάμε μέχρι τέλους και αυτό το μέχρι τέλους έγινε πράξη. Ιδιαίτερη σεζόν η φετινή για μας».

«Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί και όχι, που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη.

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση. Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε».