«Πλάτη» Νταμπίζα σε Δώνη και αυστηρές παρατηρήσεις στους παίκτες

«Πλάτη» Νταμπίζα σε Δώνη και αυστηρές παρατηρήσεις στους παίκτες

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» μίλησε στο Κορωπί σε αυστηρούς τόνους

Μία ημέρα μετά τη νέα οδυνηρή ήττα του «τριφυλλιού» στο Πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 4-0, ο Νίκος Νταμπίζας άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν ενώ εξέφρτασε τη στήριξή του στον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ο οποίος άφησε χθες ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησής του.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, είναι δεδομένο πως ο Νταμπίζας στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Έλληνα τεχνικό και στην συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα υπερασπιστεί την δουλειά του Δώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ μπορεί να ήταν έξαλλος από την χθεσινή εμφάνιση αλλά φαίνεται διατεθειμένος να στηρίξει το «τρένο» και να κάνει αποδεκτή την εισήγηση του Νταμπίζα. Αυτά είναι τα δεδομένα τούτη την στιγμή και θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν ο Αλαφούζος οδηγήσει την κατάσταση σε «διαζύγιο»!

Για να υπάρξει αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ο Δώνης να κάνει πράξη τις αρχικές του σκέψεις και να παραιτηθεί. Σίγουρα μέσα στο μυαλό του βρίσκονται πολλά αλλά από την στιγμή που άκουσε το «δεν πας πουθενά του Νταμπίζα» είναι λογικό η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της παραμονής του. Φυσικά, οριστική εξέλιξη θα έχουμε μετά το ραντεβού με τον Αλαφούζο.

Συζήτηση στο Κορωπί ανάμεσα σε Νταμπίζα και παίκτες

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο «Βικελίδης», γνώρισε την συντριβή από τον Άρη και η εικόνα του ήταν το λιγότερο τραγική. Η αποστολή του «τριφυλλιού» επέστρεψε στην Αθήνα νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και στην συνέχεια πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Εκεί, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Νταμπίζας, μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε για αρκετή ώρα. Σε κάποιες στιγμές έγινε πιο σκληρός απέναντί τους λέγοντας πως «δεν γίνεται να έχουμε αυτή την εικόνα, είναι ντροπή»,  αλλά το νόημα της συζήτησης δεν ήταν το «κράξιμο». Ο τεχνικός διευθυντής ζήτησε από τους παίκτες να τοποθετηθούν, αρκετοί έδωσαν την δική τους εξήγηση και περισσότερο έγινε ένας διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά ένας μονόλογος. Μάλιστα, αρκετοί από τους παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...