«Ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη αν τον χρησιμοποιήσαμε σωστά στο Μουντομπάσκετ»

«Ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη αν τον χρησιμοποιήσαμε σωστά στο Μουντομπάσκετ»

Τι δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά την επιστροφή της Εθνικής από την Κίνα

Επιστροφή με σκυθρωπά πρόσωπα για τους διεθνείς μας από την Κίνα καθώς ο στόχος για διάκριση στο Μουντομπάσκετ 2019, έμεινε ευσεβής πόθος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας της Εθνικής ενώ μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας αλλά και τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σκουρτόπουλου:

«Επιστρέψαμε δίχως να έχουμε πετύχει τον στόχο μας, όσον αφορά το αποτέλεσμα και τη θέση που καταλάβαμε… Γυρίσαμε και κοιτάμε την επόμενη μέρα… Πλέον δεν αλλάζει κάτι, αποτύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βραζιλία και το πληρώσαμε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο τουρνουά. Δεν μπορώ να πω τι κάναμε λάθος… Κάποια παιδιά έλειψαν για διάφορους λόγους όμως σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ που παρουσιάσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ίσως το καλύτερο δυνατό.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του όσον αφορά τον Γιάννη. Τώρα για αυτό που λέγεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τον Αντετοκούνμπο, ρωτήστε τον ίδιο τον Γιάννη να σας πει τι πιστεύει.

Δεν μιλάω για τη διαιτησία, αποφεύγω να το κάνω. Απάντησα για τη διαιτησία μόνο όταν ρωτήθηκα στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα, το πρόβλημα του Σλούκα και ο μικροτραυματισμός του Γιάννη στην Κίνα μάς αποσυντόνισαν λίγο. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτοί ήταν οι παράγοντες που δεν πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έχω συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου. Δεν είναι το συμβόλαιο που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν… Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να πατήσω στο συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε με την Ομοσπονδία και θα αποφασίσουμε για το κοινό καλό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...