Τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού

Τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού

Οι νέοι παίκτες υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νέα σεζόν

Σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα μετά τα δύο πρώτα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα μεταγραφικά του αποκτήματα για την τρέχουσα σεζόν.

Οι «πράσινοι», παρουσίασαν τους Μολό, Νούνες, Περέα, Μπεκ, Σένκεφελντ Ζαχίντ, ενώ απουσίαζε ο Κολοβός που βρίσκεται στη Φινλανδία με την Εθνική και ο Κονάν που δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό. Άπαντες εμφανίστηκαν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι».

Συνοπτικά οι δηλώσεις των νέων παικτών:

Μολό: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έκαναν εφικτή την μεταγραφή μου. Είμαι 30 ετών, έχω πολλά να αποδείξω, πολλά να δώσω και θα τα δώσω όλα για τον Παναθηναϊκό.

Βρίσκομαι εδώ λόγω της εμπειρίας μου, του επαγγελματισμού μου, αυτό θα ήθελα να δώσω και στους νεότερους. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές όλα δουλεύουν κάποιες άλλες όχι. Μάλλον ο αντίπαλος να το ήθελε παραπάνω από εμάς. Από εδώ και στο εξής πρέπει να δούμε διαφορετικά τα πράγματα, με πιο μεγάλο πείσμα και ένταση. Είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Παίζουμε σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και δεν έχουν όλοι αυτή την τύχη. Με το καινούριο πνεύμα μπορούμε να πάμε καλύτερα.

Νούνες: Είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου να βρεθώ σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω για εμένα. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να το διαχειριστούμε για να δώσουμε απαντήσεις. Με σκληρή δουλειά στην προπόνηση, με πίεση, όρεξη και θέληση. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα βελτιωθούμε.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή. Όλοι πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Εγώ δηλώνω παρών σε ότι μου ζητηθεί. Όπου και να παίξω δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Περέα: Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ, ευχαριστώ όλο τον σύλλογο. Ήρθα για να μάθω, να αναπτυχθώ μέσα στον Παναθηναϊκό και θέλω να εκφράσω την χαρά μου που είμαι εδώ.

Είμαστε όλοι μια ομάδα. Όλοι μαζί χάσαμε. Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Εγώ πάντα θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι μαζί χάνουμε.

Μπεκ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Ήρθα αργά, τώρα δουλεύω να επιστρέψω, ήμουν εκτός αλλά τώρα ξαναμπήκα. Έχω μπροστά μου μια πρόκληση. Θέλω να πετύχουμε πράγματα με τον σύλλογο, ώστε να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή εκεί που ανήκει.

Σένκεφελντ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο ιστορικό κλαμπ και χαίρομαι που είμαι εδώ. Είναι σε καλό δρόμο η ομάδα και οι καλύτερες στιγμές θα έρθουν. Όσο πιο γρήγορα γίνεται θα είμαι έτοιμος. Δουλεύω για αυτό.

Ένιωσα πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη επιλογή.  Είναι μια ιστορική ομάδα. Είπα ότι πρέπει να το κάνω.

Ζαχίντ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, νιώθω περήφανος. Ήρθα δανεικός αλλά στόχος μου είναι να πετύχω πράγματα με την ομάδα. Θα κοιτάξω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Χαίρομαι που αποτελώ μέρος της ομάδας αυτής και θα δουλέψω με αυτό τον προπονητή.