Ο Νίκος Κωστένογλου θα παραμείνει τεχνικός της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου θα παραμείνει τεχνικός της ΑΕΚ

Πρόκειται για την τρίτη θητεία του στον πάγκο της «Ένωσης»

Την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», με τον Έλληνα τεχνικό να διανύει την τρίτη του θητεία στην αγαπημένη του ομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πλαισιωθεί από τον Γιώργο Αλεξόπουλο ως βοηθός προπονητή και τον Παναγιώτη Βούλγαρη ως γυμναστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής. Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...