Μαρτίνς: Βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα

Μαρτίνς: Βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα

Για την πρεμιέρα της νέας σεζόν στη Superleague μίλησε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»

Παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το βασικό στόχο των «ερυθρολεύκων» που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς:

«Είναι μια ομάδα (σ.σ. Αστέρας Τρίπολης) με πολλά καινούργια πρόσωπα. Έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Έχει πολλούς Ισπανούς παίκτες. Έχει κρατήσει τον κορμό από τη μέση και πίσω. Είναι αλήθεια πάντως πως δεν έχει πολλά γνωστά πρόσωπα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε την κατάσταση των παικτών από το ματς με την Κράσνονταρ. Φυσικά θα υπάρξουν αλλαγές. Στη σημερινή (23/08) προπόνηση θα κριθεί η 11άδα, βάσει και των παικτών που θα είναι έτοιμοι. Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και σίγουρα θα προχωρήσουμε σε ροτέισον.

Ξεκάθαρος στόχος φυσικά, είναι οι όμιλοι του Champions League. Πρωταρχικός όμως, είναι το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης  θα είναι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν, ώστε να ξεκινήσουμε όπως θέλουμε τη διοργάνωση. Γιατί όπως είπομε, ατυτό που θέλουμε να πετύχουμε φέτος, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σε ένα σπουδαίο σύνολο, οι παίκτες προσαρμόζονται πιο εύκολα. Η ομοιογένεια υπάρχει από την περσινή σεζόν. Τα πιο δύσκολα ματς, ήταν εκείνα που οι παίκτες μας γυρνούσαν από τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Αστέρας όμως είναι ποιοτικός. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο.Όμως, είμαι περήφανος για το σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχουμε φέτος. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και αυτά που μπορούμε να πετύχουμε.

Είχαμε προβλήματα πέρυσι με την αποτελεσματικότητα. Έχουμε σωστή και νοοτροπία και συμπεριφορά. Η αποτελεσματικότητα "διορθώθηκε", χάρις τη σωστή οργανωτική λειτουργία που υπάρχει. Μεγάλο ρόλο φυσικά παίζει και η διάρκεια που είμαστε όλοι μαζί και το γεγονός πως οι παίκτες μου, έχουν αφομιώσει αυτά που θέλω. Χειριζόμαστε καλύτερα φέτος τις δύσκολες στιγμές στον αγώνα. Επιτρέπαμε πέρυσι πολλές αντεπιθέσεις. Φέτος εχουμε διορθωθεί σε αυτό το κομμάτι και λόγω της εμπειρίας που έχουν αποκομίσει οι παίκτες μας και της ωριμότητας που έχει έρθει, μέσω των αγώνων».